SlovenščinaHrvatskiSrpski

Za ljubitelje kave

Barcaffè kave

Različne arome, različni načini priprave, a vedno tisti značilen Barcaffè okus.

Odkrij več

Premakni se

Dobra kava te zbudi. Najboljša te premakne. Odkrij projekte, ki premikajo.

Barcaffè svet

Naš svet se vrti okrog kave. Vstopi vanj in poglej, kako smo se premikali skozi čas.

Spletna trgovina

Da ne boste nikoli ostali brez svojega najljubšega rituala, obiščite našo spletno trgovino.

Artist Edition

Barcaffè Artist Edition kolekcija: Sandro x Lunar

S ponosom predstavljamo prvo omejeno kolekcijo kavnih skodelic, ki sta jih poslikala znana umetnika regije Sandro & Lunar. Prva kolekcija skodelic za kavo Barcaffe Artist Edition 2022 je združila dva odlična umetnika: enega, ki se izraža z besedami, in drugega, ki upodablja čustva.

Poglej 'making-of' video ali preberi več o umetnikih spodaj v besedilu.

Kdo je Sandro Slavnic Sandro?

Je pisatelj, kreativna in umetniška duša iz BiH, znan pa je tudi po svojih motivacijskih sporočilih, ki jih deli na svojem Instagram profilu. Sandro je nova ustvarjalna senzacija. Njegov literarni prvenec »Na tezgi godnišnjih doba« je trenutno eno najbolj iskanih branj v regiji, njegovi citati, ki jih deli na družbenih omrežjih, pa so vsakodnevni navdih in motivacija za mnoge.

Vsebino sporočil, ki jih deli na @sandrotellingstories, je prenesel na naše skodelice. Nekateri bi jih poimenovali sporočila potrditve, druge preprosto pritegne nenavaden humor, ki nam odpre oči in nas prisili, da na stvari pogledamo z nove perspektive.

Kdo je Slaven Kosanović Lunar?

Hrvaški grafitar, grafični oblikovalec in umetnik zgodnje hrvaške grafitarske scene. Njegova dela krasijo mesta, kot so Amsterdam, Atene, Auckland, Berlin, Hanoj, Havana, Lizbona, London, Melbourne, New York, Oslo, Pariz, Saigon, Seul, Sydney in Tokio.

Poleg risanja in slikanja grafitov se je odlikoval tudi s klasičnimi tehnikami slikanja s čopičem v akrilni tehniki na platno velikega formata s svojimi prepoznavnimi mačkami in številnimi situacijami, s katerimi se pogosto poistovetimo. Brezkompromisen in neposreden Lunar nas vedno znova razveseljuje s svojimi risbami in izvirnimi stvaritvami.

artist edition

Zadnje novice