SlovenščinaHrvatskiSrpski

Za ljubitelje kave

Barcaffè kave

Različne arome, različni načini priprave, a vedno tisti značilen Barcaffè okus.

Odkrij več

Premakni se

Dobra kava te zbudi. Najboljša te premakne. Odkrij projekte, ki premikajo.

Barcaffè svet

Naš svet se vrti okrog kave. Vstopi vanj in poglej, kako smo se premikali skozi čas.

Spletna trgovina

Da ne boste nikoli ostali brez svojega najljubšega rituala, obiščite našo spletno trgovino.

Portret ob kavi

Bojan Cvjetićanin: »Nihče ne more sam ustvariti to, kar lahko skupina, ki stremi k istemu cilju«

Bojan Cvjetićanin, pevec priljubljene skupine Joker Out, je v Portretu ob kavi spregovoril o dveh Bojanih – Bojanu na odru in tistemu, ko stopi iz soja žarometov.

Na kakšno kavo povabiti Bojana, kako tri tedne pred izidom albuma poskrbeti, da te zadene inspiracija in kdo je Bojan za zaprtimi vrati? Poglej video intervju:
 

 Poglej inspirativen video intervju:

O KAVI: Kava mu pomeni 'dobro jutro'

Bojan je strasten kavoljub, Primož mu je pripravil sveže mleto kavo Barcaffè, saj turško, kot ji pravi Bojan, najraje pijeČe bi ga želeli razveseliti, ga povabite na kavo, a pazite; brez sladkorja, predvsem pa z mlekom brez laktoze. Če mu boste pripravili slabo skodelico kave, boste takoj vedeli, saj ji bo Bojan dodal ...

O POVEZANOSTI Z BENDOM: »nihče ne more sam ustvariti to, kar lahko skupina, ki stremi k istemu cilju«

Cvjetićanin priznava, da čuti, da spada na oder, pa vendar ne mara nastopati sam – to mu povzroča neprijetne občutke, nervozo. Vrže ga iz cone udobja in tega ne mara. Ko je na odru z bendom, ve, da »ne more iti nič narobe«, saj se fantje med sabo izjemno podpirajo.

V pogovoru se Cvjetićanin spominja pristnih trenutkov, ko so z zasedbo tik pred izidom drugega albuma Demoni ob polnoči sedeli na kavču in uživali v njegovem izidu. Kljub temu, da tri tedne pred tem še niso imeli pripravljenih vseh 'komadov', so verjeli, da jim bo uspelo. Kot pravi sam, je bil ta album za Joker Out nekaj tako pomembnega, da so verjeli, da jih bo inspiracija zadela v pravem trenutku. In res jih je.

O PREMIKIH NAPREJ: Po Stožicah napoveduje pavzo v Sloveniji in nastope v tujini

Celotna zasedba je na nov album izjemno ponosna, veliko jim pomeni tudi to, da je album z navdušenjem sprejela tudi publika. »Tvoja publika so ljudje, ki jih imaš zelo rad in jih ceniš, zato ti njihovo mnenje veliko pomeni,« pravi Bojan. A po prihajajočem koncertu v Stožicah, napoveduje premor – po Sloveniji. In kam odhaja Joker Out? Čez lužo!

FOTO PORTRET

bojan cvjeticanin portret
Foto: Primož Lukežič

Najboljši trenutek za začetek je zdaj. Nič ni nemogoče, le pričeti je treba.
Za več motivacije nam sledi na naših družbenih omrežjih.

Facebook | Instagram
 

Zadnje novice