
1. Vse za dno zmešaj v posodi, da dobiš vlažnemu pesku podobno maso. 3/4 mase nadevaj v pekač premera 18 cm, obloženim s papirjem za peko. S pomočjo kozarca oblikuj dno ter robove, maso močno pritisni ob pekač, da se bo lepo strdila. Preostanek piškotne mase pusti na strani.
2. Vse za Irish Cream kremo zmešaj in prelij po piškotnem dnu. Po vrhu zloži rezine banane. Postavi v hladilnik.
3. Vse za Cheesecake kremo stepaj z ročnim mešalnikom v večji posodi približno 3 minute oz. toliko časa, da se masa zgosti in utrdi.
4. 3/4 Cheesecake kreme pokapaj po dnu in previdno razmaži. Po vrhu stresi skoraj vso piškotno maso (par žlic prihranite za dekoracijo) in jo pritisni v kremo. Po vrhu nadevaj še preostanek kreme in jo pritisni ob dno ter zgladi.
5. V ločeni posodi zmešaj vse za kremo za dekoracijo (sladkaj po okusu) in jo nadevaj v vrečko z dekorirnim nastavkom.
6. Po vrhu Cheesecake-a dodaj nekaj kupčkov kreme, posuj s preostankom piškotne mase in dodaj piškote po izbiri.
7. Postavi v hladilnik za vsaj 4 ure ali najbolje kar čez noč.